Veterineri në shtëpi

Jeni shumë të ngarkuar për të ardhur në spital?Atëherë ne vijmënë shtëpinë tuaj për trajtim jekësor, vaksinim, kujdes veterinar, apo për të transportuar në hotelin apo parukerinë tonë. Thjesht rezervoni një takim me ne për të gjetur kohën dhe një nga doktorët tanë do të vijë menjëherë të vizituar qenushin/macen në shtëpinë tuaj apo për t’ju ndihmuar me transportin e kafshëve tuaja.