Spitali

Arritjet  mjekësore

Që  prej  pesë  viteve, spitali ynë  ofron shërbime të ndryshme mjekësore për çdo kafshë që ka nevojë dhe trajtime të rregullta rutinore për kafshët e shoqërimit, të cilat realizohen nga një staf ipalodhur  prej pesëmbëdhjetë  profesionistësh. Ne i shërbejmë nëntëmijë pacientëve të dedikuar për shërbime të ndryshme veterinare dhe kryejmë operacione nga më të ndërlikuarat.

Primary

Routine health care, including physical examinations, vaccinations, pets’ movement certificates and treatment of minor illnesses are provided in our hospital. Our veterinary surgeons, assisted by veterinary technicians, conduct examination and treat companion animals during scheduled appointments.

Specialty Services

Many of our patients at the International Pet Hospital in Tirana are referred by their veterinarians for evaluation by our specialists for complicated medical or surgical problems.

 • Anaesthesiology
 • Behavioural Medicine
 • Cardiology
 • Dental care
 • Dermatology
 • Emergency Medicine and Critical Care (operating 24/7)
 • Intensive Care (operating 24/7)
 • Internal Medicine
 • Medical Imaging
 • Ophthalmology
 • Soft-tissue Surgery and Orthopaedic Surgery
 • Oncology
 • Pet Allergies
 • Theriogenology
 • Wildlife and Exotic Animal Medicine

Virtual Tour