Historia jonë

E gjitha filloi më2011, kur Dr. Guven Guneren, një profesor i veterinaries dhe profesionist i suksesshëm nga Turqia, i shkolluar në Britani të Madhe, vendosi të  realizojë qëllimin e tij  në  përmirësimin e shëndetit  të  kafshëve dhe mirëqënien e tyre në  Shqipëri, si dhe përmirësimin e shërbimeveveterinare për çdo  kafshënë nevojë.Pets & Partners ishte një ëndër e bërë realitet dhe më shumë se një biznes privat nisi si një ndërmarrje sociale dhe projekt për të dhënë një shërbim të denjë të munguar në Shqipëri.

Qëatëherë, Pets &Partners Albania, Spitali Veterinar Ndërkombëtar i Tiranës, ka qënëqëndra e  parë veterinare në Shqipëri dhe në Ballkanin Perëndimor e specializuar me të gjitha vecoritë e një spitali të avancuar perëndimor dhe një qendër sociale për kafshët, duke i shërbyer më shumë se 9000 klientëve unik gjatë viteve të ekzistencës së saj. Spitali Veterinar Ndërkombëtar i Tiranës, ka krijuar një reputacion të fortësi institucioni i vetëm dhe më i specializuar në vend, në saj të ekspërteve profesionistë,profesorë të veterinarisë klinike dhe kirurgjisë veterinare me famë në botë, specialistëve të përkushtuar të diagnostikës, mjekëve të kujdesshëm dhe komunikues me miqtë me katër putra që dhurojnë aq shumë dashuri, ekipitmiqësortë mikpritjes dhe menaxherëve të sprovuar në këtë fushë si dhe punës së pagabueshme dhe frytdhënëse.

Vizioni ynë

Puna e dedikuar, sjellja me shumë dhembshuri e trajtimi i veçantë,kujdesi i papërshkrueshëm, higjena dhe profesionalizmiynë i ndërthur me dashurinë  për kafshët dhe  njohuritë tona  të cilat nuk kanë  rivalitet,  janëçelsat tonë  të suksesit  dhe gjithashtu përbëjnë vlerat tona themelore.

Sigurimi i  kujdesit  mjekësor  më të mirë  për të  gjithë  kafshët  kanë  qënë gjithnjë  prioriteti ynëparësor, prandaj ne punojmë me veterinerë shqiptar edhe të huaj, specialistë të zotë që performojnë me metodat më të avancuara të veterinarisë klinike, të cilët janë  ekspertë  në  fushat  e tyre,duke kryer operacione të  cilat kërkojnë  ekspertizëtë veçantë dhe të paprovuar më pare në Shqipëri, duke punuar me aparaturat veterinare, mjekësore dhe laboratorike më  tëavancuara  të cilat jo vetëm përmbushin standartet europiane por edhe e kthejnë spitalin tonënë një qendër trajtimi veterinar teper të specializuar.

Meet the Team

Dr. Güven Güneren
Dr. Güven Güneren
Vet, Founder
Dr Guneren is the founder of Pets and Partners Albania.
Dr. Derya Onceler, DVM
Dr. Derya Onceler, DVM
Vet, Surgeon
Dr. Derya Onceler, DVM is a full time surgeon at Pets and Partners.
Dr. Dritan Berushi
Dr. Dritan Berushi
Prime Doctor, Surgeon
Dr. Dritan Berushi, DVM is Prime Doctor and surgeon at Pets and Partners,
Dr. Roland Macaj, DVM
Dr. Roland Macaj, DVM
Prime Doctor, Surgeon
Dr. Roland Macaj, DVM is Prime Doctor and surgeon at Pets and Partners
Dr. Florian Plaku
Dr. Florian Plaku
Prime Doctor, Surgeon
Dr. Dritan Berushi, DVM is Prime Doctor and surgeon at Pets and Partners,
Msc. Ornela Mebelli
Msc. Ornela Mebelli
General Manager
Msc. Ornela Mebelli, is the General Manager of Pets and Partners, International Pet Hospital Tirana.

Foto

  • dsc04561
  • dsc04563
  • dsc04544
  • dsc04542
  • dsc04568
  • dsc04517
  • dsc04524
  • dsc04571
  • dsc04548
  • dsc04559